Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Michael Mr. Michael
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Golden Eagle Outdoor Furniture Co., LTD.

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk
Product Center
  • Taman kebon desain anyar kalayan méja HPL luhur
    Taman kebon desain anyar kalayan méja HPL luhur
  • 4pcs aluminium sareng kebon sofa HPL
    4pcs aluminium sareng kebon sofa HPL
  • Pakakas Batur Ukuran Luareun Sofa Set
    Pakakas Batur Ukuran Luareun Sofa Set
  • Sofa Aluminium Sofa Jaba Kasual Hirup Sofa S0277
    Sofa Aluminium Sofa Jaba Kasual Hirup Sofa S0277
  • Santai sareng kondang kolam renang aluminium populér diatur
    Santai sareng kondang kolam renang aluminium populér diatur
  • 4pcs kakeunaan kebon alumina sofa
    4pcs kakeunaan kebon alumina sofa
  • Rekreasi karajinan 5pcs luar sofa set rotan
    Rekreasi karajinan 5pcs luar sofa set rotan
  • Perabot Patio Jauh 7 méja méja sareng korsi
    Perabot Patio Jauh 7 méja méja sareng korsi
  • Patio Jamban Jual Sofa Luar
    Patio Jamban Jual Sofa Luar
  • 3 pcs korsi tali bérés anyar
    3 pcs korsi tali bérés anyar

ABOUT US

Wilujeng sumping di situs web kami. Rarancang écés, bahan pangsaéna sareng waving leungeun anu saé, Golden Eagle Outdoor Furniture Co, LTD khusus dina ngararancang sareng nyiptakeun rotan / wicker sareng alumunium luar kebon perabot luar anu diadegkeun taun 2008, ayana di kota Dongguan, propinsi guangdong. Pabrik GE Dongguan nyertakeun luas 17000m2 sareng gaduh parabot produktip sareng téhnik. Kusabab taun 2018, Henan Emas garuda jati rekreasi luar negeri ngadegkeun sareng perenahna di kota PinYu, propinsi Henan. Henan gé pabrik nutupan wewengkon gedé tina 72000m2. Emas Eagle ngagaduhan kapasitas 250-300 wadah per per bulan liwat pabrik anyar di propinsi He Nan. Henan Golden Eagle kalayan langkung ti 200 pagawé, urang gaduh 150 pagawé profésional di jabatan produksi, kalebet hardware aluminium, dept coated bed, anyaman dept sareng bantal dept. Anu kami tiasa mastikeun 45days waktos pangiriman. Kualitas mangrupikeun perhatian mimiti urang. Kami narjamahkeun '' kualitas nyaéta gaya hirup perusahaan '' sareng ngajantenkeun bosok dina pikiran unggal pagawe. Emas Eagle gaduh tim QC mandiri sareng langkung ti 10 jalmi anu kagolong jabatan kualitas. Tina unggal pamariksaan bahan baku pikeun tiap pamariksaan produk semi-bérés sareng pamariksaan produk réngsé akhir, kami ngagaduhan QC profésional pikeun tanggung jawab unggal detail kualitas. Janten Emas Eagle tiasa ngajamin unggal produk sareng '' Bahan, Desain sareng Kualitas anu Saé. '' Pikeun kakuatan sareng umur panjang tina parabot, kami nganggo sahenteuna 1.2mm atanapi 2.0mm kerangka aluminium kualitas komérsial kandel. Aluminium kami dipotong, ngabengkokkeun sareng ngawangun kana bentuk anu saé. Sareng pigura aluminium kami 100% pinuh dilas babarengan, henteu nunjukkeun dilas. Saatos dilas pinuh, urang kedah ngiringan parabotan lengkep dina unggal sudut sareng detil. Lajeng QC pariksa kualitasna, urang bakal ngalaksanakeun perabotan bubuk kalayan macan-merek atanapi bubuk coated AkzoNobel pikeun nyieun parabot kami pikeun nolak karat sareng korosi. Kuda elang emas nyagihkeun parabotna nganggo wtantech atanapi viro kualitas rotan, Tiap sapotong perabot luar luar ditenun ku tangan. Saatos tenun, urang gaduh QC ganda pariksa rinci kualitasna. Teras we ngamimitian ngumpul parabot sareng pakét pengiriman. Elang Emas sareng tim desain urang sorangan, unggal taun Emas Elang gaduh seueur perabot desain patén sorangan. Utamina perabot mangrupikeun parabot rotan, perabotan aluminium, rikat-réncang sareng peralihan transfer prosés-panas énggal, Kayu Lapis, parabot lawon sanés-sanés. Perabot luar méwah kami diilhami ku gaya tenun tradisional sareng desain kontemporer. Urang tiasa ngalakukeun OEM, ODM kalayan unggal sarat pikeun detil anjeun, Elang Emas bakal janten pilihan pangsaéna pikeun produsén parabot luar. Wilujeng sumping wilujeng sumping kunjungan sareng patarosan anjeun!
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 2011
    It is a Chinese brand established in 2011.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 10000
    More Than 10000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali