Komunikasi karo Supplier? Supplier
Michael Mr. Michael
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Golden Eagle Outdoor Furniture Co., LTD.

HomeProdukKursi PantaiKursi Pantai TunggalKursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium
  • Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium
  • Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium
  • Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium
  • Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium

Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 28 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: L0023

Material: Rattan / Wicker

Style: European

Usage: Outdoor, Patio\Garden\Cottage\Courtyard\Beach

Folded: Folded

Customized: Non-Customized

Condition: New

Application: Patio\garden\outdoor

Cushion: 8 Cm

Warranty: 2-3 Years

Feature: Water Proof

Color: Optional

Rattan Material: UV-resistant PE Rattan

Frame Thickness: 1.2-2.0mm Aluminum

Size: 200*80*90

Frame Warranty: 3-5 Years

Additional Info

Packaging: Paket fleksibel, paket karton

Produktivitas: 60*40HQ /each month

Brand: GE

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 2000Sets per month

Certificate: SGS EN581-1/2

Kode HS: 940300

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Kursi Patio Rattan Murah Murah karo Tube Aluminium

Kurang ing lemah, cocok kanggo kolam renang santai nalika dicelupake tangan lan sikil ing banyu sing adhem. Ruangan sing nyaman karo mburi luwes. Kaki lempitan warata supaya gampang tumpukan macem-macem ruangan lan meja kanggo panyimpenan. Wicker lancip lan alus, nolak srengenge nalika panas, lan ngrasakake kulit telanjang. Kurva sing lembut nawakake dhukungan lan mbantu njaga rai lan dodo menyang srengenge kanggo menehi penyamakan luwih apik .

Pabrik kita yaiku produsen profesional lan duwe spesialis ing Sofa Meja Sofa / Set Ruangan Mangan Rotan / Kursi Bistro lan Kursi Bistro Lan Kursi / Pariangan Pantai / Wicker Daybed / Bar Bar lan Perabot Taman Stool / Aluminium / Perabot Kayu Lapis / Perabotan Patio Lantai / Setu Swing Ruangan / Patio Payung / Taman Panyimpen Taman / Pottan Kembang Pot / Tutup Perabot Lengan sing bisa ngisi kabutuhan sumber.

Kita tulus ngarep-arep mbangun hubungan bisnis sing dawa lan mantep karo pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Kita ngomong apa sing sampeyan butuhake. Kita bakal kelakon.


garden furniture poland

Nomer Model : L0023

Bahan : tabung aluminium kanthi wêdakakêna, Wicker Resin Rattan

Werna Rattan Wicker: Opsional (arang, coklat peteng, coklat, krim. Beige)

Produk sing gegandhengan
PE Rattan Sun Lounger

Rattan Garden Sun Lounger

Proses produksi profesional

Popular Sun Lounger Furniture

Sun Lounger Furniture

Wicker Sun Lounger FurniturePE Rattan Sun Lounger Furniture

Layanan Kita

Werna rattan lan bantal:

Beda warna kanggo pilihan sampeyan

Garden Sun Lounger Furniture

Fitur produk:

1. Produk Ijo, tahan UV, tahan dingin lan tahan warna.

2. Teknik Handweaving sing apik banget karo desain busana.

3. Sampurna kanggo panedhaan santai lan nglipur njero ruangan utawa njaba

4. Kualitas Tinggi kanthi rega sing kompetitif lan pangiriman pas karo wektu

5. Gampang reresik, gelas tempur nolak cuaca sing angel

Perabot ruangan njaba kita kalebu:

1, Seri Kursi: Kursi Patio, kursi pantai, kursi lipat, kursi sing bisa dibandhingke, kursi wicker, kursi Rattan, kursi kayu, kursi kafe, kursi kopi, Kursi luang, kursi kebon, Kursi, kursi lsp,

2. Seri meja: Tabel kayu, meja rotan, meja kopi, meja wicker, Tabel Taman, meja patio, meja makan, meja piknik, meja teh, tabel BBQ dll.

3, Sofa Series: sofa ruangan, sofa ruangan, sofa rotan, sofa ramping, sofa senyawa, sofa kombinasi, sofa tunggal, kursi katresnan, sofa sudhut, sofa luang, amben sofa, sofa bunder.

4, Liyane: Kursi, canopy, gazebo, swing, hammock, footyard, bench, lounger, chaise longue, sun payung, perabot kebon ing set, perabot tebu,

Tips kanggo perabotan rotan PE nggunakake:

1. Gunakake pembersih vakum kanggo mbusak bledug.

2. Cuci karo sinetron lan banyu entheng, banjur garing.

3. Sikat nganggo sikat nilon kanggo mbusak panganan garing utawa lumpur lsp.

4. Cat sing luwih tipis bisa digunakake kanggo mbusak noda luwih angel.

Kanggo tumpahan cairan utama, copot kabeh upholsteri, hos prabot lan diselehake ing njaba utawa ing kamar pangatusan supaya garing. Wigati dicathet yen penting perabotan garing lan ora tetep udan utawa lembab nganti suwe.

Layanan sawise adol

" Kita ngrampungake filsafat petunjuk kanggo menehi pengalaman sing ramah, pendhidhikan lan aman kanggo sapa sing tuku perabot ruangan.

Kualitas minangka prioritas utama, kita ngerti kebutuhan mutlak kanggo nyedhiyakake omah kanthi aman, lan njamin kabeh perabotan sing adol.

Cara nyedhaki rega yaiku nawakake sampeyan rega paling murah sing bisa lan menehi nilai pinunjul.

Kita nyedhiyakake staf sing terkenal lan berpengalaman lan situs web sing prasaja kanggo menehi inspirasi lan nggawe omah kanthi gampang - saka pilihan menyang pangiriman.

Kita usaha kanggo mbangun hubungan jangka panjang adhedhasar kapercayan lan kapercayan. Kita mandhiri kualitas produk lan bakal ndandani yen sampeyan durung marem.

Pilih perusahaan pengiriman paling aman lan lacak pesenan nganti ditampa "

Informasi Perusahaan

Babagan awake dhewe:

1. Pabrik kita luwih saka 14000 meter persegi amba.

2. Ruang pameran kita udakara 400 meter persegi.

3. Kita duwe tim sales profesional lan luwih saka 200 buruh.

4. Kapasitas pabrik kita 60 wadhah / wulan.

5. Kita nekani perabotan CIFF lan canton adil.

Outdoor Sun Lounger Furniture

Kanggo nemokake supplier sing kuat & stabil ora ono masalah sing ngganggu yen sampeyan mbangun hubungan bisnis sing mantep karo kita.

Kita ngomong apa sing sampeyan butuhake. Kita bakal kelakon

Kategori Produk : Kursi Pantai > Kursi Pantai Tunggal

Email menyang supplier iki
  • MichaelMr. Michael
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan